Het ConsultancyHuis - Project- en Programma Management

Project- en Programma Management

Onze Project- en Programmamanagers zijn gespecialiseerd in het managen van complexe projecten en (verander)programma’s. Zij opereren veelal in de business of op het snijvlak van de business en ICT.

Onze Project- en Programma Managers zijn zeer ervaren. Bovendien beschikken zij over gedegen inhoudelijke kennis van uw kerndisciplines en processen. Hierdoor werken zij zich snel en efficiënt in.

Business Consultancy

Onze business consultants vertalen uw businessvraagstukken via ICT-concepten naar praktijkoplossingen. Zij adviseren u over de verbetering van uw bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen.

Onze consultants helpen u ook graag om de voorgestelde verbeteringen te realiseren middels implementatiediensten, waarbij zij gewend zijn projectverantwoordelijkheid te dragen.

Het Consultancyhuis - Business Consulting
Het ConsultancyHuis - Software Ontwikkeling

Software ontwikkeling

Dankzij de kwaliteit van onze ontwikkelaars is Het ConsultancyHuis inmiddels de vaste technologiepartner voor een groot aantal klanten in zeer verschillende sectoren.

Wij ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige toepassingen zoals klantenportals, workflow-applicaties en operationele applicaties. Het ConsultancyHuis beschikt over veel expertise en brede ervaring op het gebied van systeemintegratie met behulp van Microsoft BizTalk Server.

Testen

De Test Society is ons kenniscentrum op het gebied van testen. Onze testexperts hebben veel ervaring in het finance-, utilities-, kabel- en telecomsegment. Onze testconsultants bieden een grote toegevoegde waarde in elke fase van uw testtraject.

Onze testers en test managers kunnen u onder meer helpen met het managen van complexe testtrajecten, het adviseren over testverbeteringsprojecten en het uitvoeren van testanalyses.

Het ConsultancyHuis - Testen