regie

Onze consultants helpen je regie te pakken op de projecten.

De snelle veranderingen in technologie en de mogelijkheden hiervan voor product- en marktontwikkeling vragen om organisaties die meer wendbaar worden. Een sterke regiefunctie, die business en IT kan verbinden en duurzaam weet in te zetten, is dan heel belangrijk. Middels deskundig project- en programmamanagement, eventueel in combinatie met een Agile aanpak, helpen wij organisaties in de uitvoering van projecten en programma’s.

Onze consultants helpen processen te optimaliseren en organisaties wendbaar te maken

Veranderen en verbeteren zien wij niet als losstaande begrippen, integendeel, ze liggen in elkaars verlengde. Organisaties veranderen in deze tijd vaak en snel. Technologische en marktontwikkelingen dwingen bedrijven om de time to market van hun producten en diensten te verkorten, en ook om de processen intern sterk te verbeteren. Hierdoor kunnen waardevolle producten en diensten van hoge kwaliteit tegen lage kosten worden geleverd. Ga er maar aan staan! Het ConsultancyHuis staat voor Lean en Agile werken in de ontwikkelings- en innovatievraagstukken van vandaag.

Het Consultancyhuis - Business Consulting
Het ConsultancyHuis - Software Ontwikkeling

Onze consultants werken in en met Agile teams aan hoogwaardige IT-producten

Software ontwikkelen en testen is een vak. Een heel leuk vak!  Onze consultants hebben veel ervaring in het ontwikkelen en testen van innovatieve, bedrijfskritische applicaties. Dit doen we niet alleen vanuit de techniek, maar altijd met het oog op het toevoegen van waarde. ‘Business driven development’ noemen we dat!

Dankzij de kwaliteit van onze ontwikkelaars en testers is Het ConsultancyHuis inmiddels de vaste technologiepartner voor een groot aantal klanten.