Data & Slimme techniek

Data & Slimme techniek

State of the art development

Succesvolle transitieprojecten vragen om ervaren en hoogopgeleide IT-teams, uitgerust met de juiste gereedschappen. Het ConsultancyHuis zorgt daarvoor.

Onze Developers zijn toonaangevend op gebieden als Full Stack Development, Data Management en Artificial Intelligence. Ze hebben ervaring met diverse software development methoden, waaronder ook het bekende DevOps. We zijn uiteraard ook bekend met meer traditionele aanpakken en hybride omgevingen. Daarbij blijft altijd het businessdoel centraal staan. ICT is een middel, geen doel.

Het ConsultancyHuis State of the art development
Het ConsultancyHuis Full Stack Development

Full Stack Development

De full stack ontwikkelaars van Het ConsultancyHuis vormen samen het Development & Architecture kenniscentrum voor software-ontwikkeling.

Binnen dit centrum worden kennis en ervaring op het gebied van Java/Oracle, PHP (Cake), Ruby on Rails, Microsoft .NET en Microsoft BizTalk Server gedeeld en verder ontwikkeld.

Daarnaast concentreert het kenniscentrum zich op de ontwikkeling van applicaties voor mobile devices (tablets/smartphones) en cloud services.

Data Management

Om klantervaring te verbeteren, innovatie te bevorderen en operationele efficiency te verbeteren is Data Management steeds belangrijker geworden. Een substantieel deel van de professionals van Het ConsultancyHuis is actief in dit vakgebied.

We hebben ervaring met data-architectuur, datamodellering en datadesign. We voeren opdracht uit op het gebied van data analytics, data science, data visualisatie en data migratie vraagstukken. Tot slot ontwikkelen we beleid op het gebied van data kwaliteitsmanagement, masterdata management en data governance.

Het ConsultancyHuis Data Management
Het ConsultancyHuis Artificial Intelligence

Artificial Intelligence

Complexe problematiek vraagt om creatieve oplossingen. Door business consultancy, data science en software development te combineren kunnen onze ervaren professionals flexibele algoritmes ontwikkelen die substantiële kostenbesparingen realiseren.

Door de brede kennis van onze consultants in te zetten kunnen kwaliteitscontroles geautomatiseerd worden, ingewikkelde afbeeldingen worden ontcijfert en uit grote tekst of spraakbestanden waardevolle informatie ontsloten worden. Het uiteindelijke product kan in verschillende vormen worden opgeleverd, van éénmalige software voor het verwerken van een groot archief of bijvoorbeeld als smartphone app voor het gebruik op elk moment en op elke locatie.