IT-realisatie

IT-realisatie

Onze consultants werken in en met Agile teams aan hoogwaardige IT-producten

Het ConsultancyHuis beschikt over veel expertise en brede ervaring op het gebied van full stack development, testautomatisering, data visualisatie/GEO-ICT, Business Intelligence en Agile analyse.

Al onze ontwikkelaars en testers hebben ervaring in het werken met diverse software development-methoden, zoals Agile Software Development binnen Scrum/ Kanban/Devops teams maar ook met de traditionele aanpakken. Daarnaast zijn zij gewend om ook te denken vanuit het business perspectief: immers ICT draait niet om ICT!

IT_realisatie
coding

FullStack developers

De fullstack ontwikkelaars van Het ConsultancyHuis vormen samen het Development & Architecture kenniscentrum voor software-ontwikkeling.

Binnen dit centrum worden kennis en ervaring op het gebied van Java/Oracle, PHP (Cake), Ruby on Rails, Microsoft .NET en Microsoft BizTalk Server gedeeld en verder ontwikkeld.

Daarnaast concentreert het kenniscentrum zich op de ontwikkeling van applicaties voor mobile devices (tablets/smartphones) en cloud services.

Agile testers

Onze Agile test engineers bewaken de kwaliteit van de applicaties die ontwikkeld en gebruikt worden door de klant. Ze helpen de product owner en de analisten met het opstellen van user stories en zijn ervaren in het vertalen daarvan naar testcases. Aangezien de meeste bedrijven kortcyclisch volgens de Scrum methodiek werken, adviseren ze graag de klant over het inrichten en toepassen van testautomatisering en testdata. Alle testexperts van Het ConsultancyHuis zijn lid van TestNet en zijn gecertificeerd voor TMap Next, Certified Agile Tester en ISTQB en werken volgens de Scrum en Agile methodiek.

devops
Het ConsultancyHuis

Voortdurende ontwikkeling

Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers besteedt Het ConsultancyHuis veel aandacht aan vakontwikkeling. Middels trainingen, intervisie en het bezoeken van netwerkbijeenkomsten blijven onze medewerkers zichzelf en elkaar uitdagen met permanente ontwikkeling ten doel. Op grond van de verdiensten van onze medewerkers mag Het ConsultancyHuis zich Microsoft gecertificeerd partner noemen.

Geo-ICT

De Geo-ICT experts van Het ConsultancyHuis helpen onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen en onderhouden van geografische informatiesystemen en de integratie hiervan met andere toepassingen. Onze expertise richt zich op het managen, ontwerpen en ontwikkelen van gis toepassingen. Zowel binnen GE Smallworld, ESRI als open source omgevingen.

GIS technologie

Vacatures voor IT-realisatie