Ontwikkelen

ONTWIKKELEN

Uw vaste technologiepartner

Dankzij de kwaliteit van onze ontwikkelaars is Het ConsultancyHuis inmiddels de vaste technologiepartner voor een groot aantal klanten.

Wij ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige toepassingen zoals klantenportals, workflow-applicaties en operationele applicaties.

Het ConsultancyHuis beschikt over veel expertise en brede ervaring op het gebied van systeemintegratie.

Al onze ontwikkelaars hebben ervaring in diverse software development-methoden, zoals Agile Software Development (SCRUM) , de traditionele watervalmethode en RUP.

Het ConsultancyHuis - Uw vaste technologiepartner
Het ConsultancyHuis - Receptie

Sterk kenniscentrum

De ontwikkelaars van Het ConsultancyHuis vormen samen het Development & Architecture kenniscentrum voor software-ontwikkeling.

Binnen dit centrum worden kennis en ervaring op het gebied van Java/Oracle, PHP (Cake), Ruby on Rails, Microsoft .NET en Microsoft BizTalk Server gedeeld en verder ontwikkeld.

Daarnaast concentreert het kenniscentrum zich op de ontwikkeling van applicaties voor mobile devices (tablets/smartphones) en cloud services.

Voortdurende ontwikkeling

Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze opdrachtgevers besteedt Het ConsultancyHuis veel aandacht aan vakontwikkeling.

Middels trainingen, intervisie en het bezoeken van netwerkbijeenkomsten blijven onze medewerkers zichzelf en elkaar uitdagen met permanente ontwikkeling ten doel.

Op grond van de verdiensten van onze medewerkers mag Het ConsultancyHuis zich Microsoft gecertificeerd partner noemen.

Het ConsultancyHuis - Voortdurende ontwikkeling