Operationele vraagstukken

Operationele vraagstukken

Realisatie wendbare organisaties

Het ConsultancyHuis staat voor Lean en Agile werken. We werken met onze klanten aan wendbare organisaties, duurzame ontwikkelingen en transitieprojecten. We helpen organisaties snel en slagvaardig te reageren op nieuwe innovaties, klantvragen en marktomstandigheden.

Dat doen we met onze gekwalificeerde Lean Six Sigma Black Belts, Agile Coaches en Scrum Masters. We zijn verantwoordelijk voor duidelijk meetbare resultaten. Waarin in korte iteraties aantoonbaar de bedrijfsvoering en operationele processen worden verbeterd.

Proces_en_organisatieverbetering
Het ConsultancyHuis - Business Consultancy

Proces specialisten, een sleutelrol in transitietrajecten

Wendbare organisaties vereisen optimaal ingerichte processen. Alleen dan kunnen organisaties efficiënt functioneren en zich snel aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Onze processpecialisten realiseren hiervoor de benodigde verbeter- en veranderstappen. We zijn actief op het snijvlak van business en ICT en zijn in staat met alle belangrijke disciplines samen te werken.

Onze consultants beschikken over sterke analytische, sociale en communicatieve vaardigheden. En combineren die met ruime kennis van uw markt, vakgebied en bedrijfsprocessen. We analyseren uw bedrijfsvraagstukken snel en efficiënt, en zorgen voor doelgerichte oplossingen.

Lean Six Sigma

Iedereen wil slimmer en efficiënter werken. Toch blijkt de adoptie van Lean en Six Sigma voor veel bedrijven lastig. Het vraagt een andere filosofie en benadering van besturing en processen. Daar helpen we je bij, bijvoorbeeld via onze eigen ConsultancyHuis Awareness Training. Hierin trainen we cursisten in de beginselen van Lean. Met een bijbehorend stappenplan en een groot aantal nuttige tools.

Het doel van Six Sigma is om de kwaliteit van output processen te verhogen. We leren daarbij fouten te ontdekken en deze te herstellen en voorkomen. Zo verbeteren we aantoonbaar de efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid van organisaties. Veel  van onze Business Consultants zijn Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd.  Zij adviseren over de aanpak, inrichting en verbetering van Lean organisaties.

Lean Six Sigma Companion

Vacatures voor Operationele vraagstukken