Regie

Regie

Onze consultants helpen je regie te pakken over projecten

Onze project-, programma- en portfoliomanagers zijn gespecialiseerd in het managen van complexe projecten, (verander)programma’s en projectportfolio’s. Onze collega’s brengen veelal meer dan 10 jaar ervaring mee en beschikken bovendien over gedegen inhoudelijke kennis van kerndisciplines en processen. Hierdoor werken zij zich snel en efficiënt in en kunnen daardoor snel effectief samenwerken met de verschillende stakeholders binnen hun projecten. Ze weten welke politieke gevoeligheden er spelen en hebben oog voor de mensen met wie ze werken. Een eigenschap dat onze klanten ook inzien.

projectmanagement-expertise
HetConsultancyHuis interim management

Interim management

Het ConsultancyHuis heeft degelijke kennis en ervaring van en met Interim Management. Wij kennen hierbij twee varianten: het op tijdelijke basis invullen van een strategische positie (capaciteit) en het realiseren van een verandering of het oplossen van een probleemsituatie.

In beide gevallen gaan we graag de verantwoordelijkheid aan om binnen afgesproken tijd en budget het beoogde resultaat te verwezenlijken.

Kennisdeling en ontwikkeling

Het ConsultancyHuis denkt graag met u mee. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zij onderscheiden zich door hun vakkennis en sterke sociale en communicatieve vaardigheden.

Middels trainingen, intervisie en netwerkbijeenkomsten blijven onze Project- en Programma Managers zichzelf en dagen elkaar uit met permanente ontwikkeling ten doel.

AgilePrince2Scrum en IPMA zijn voorbeelden van gevolgde trainingen en behaalde certificeringen.

HetConsultancyHuis 24b
Het ConsultancyHuis en Scrum

Het ConsultancyHuis en Scrum

Scrum is een flexibele manier om (software)producten te maken. Kenmerk hierbij is het werken in multidisciplinaire teams die in korte sprints werkende (software)producten opleveren.

Het ConsultancyHuis heeft vrijwel al zijn medewerkers opgeleid tot Scrum-master dan wel Scrum-productowner. Een aantal medewerkers heeft zich verder ontwikkeld tot Scrum-coach. Zij begeleiden beginnende en ervaren teams.

Het ConsultancyHuis helpt u graag met de coaching bij de transitie naar een Scrum-gerichte organisatie, de coaching van Scrum-teams, opdrachtgevers en stakeholders en het ontwikkelen volgens de Scrum methode.

Onze project managers kunnen u bovendien helpen met het opzetten en uitvoeren van projecten waar Scrum wordt toegepast, eventueel in combinatie met Prince2 projectmanagement.

Vacatures voor regie