Webinar: Nieuwe inkomsten voor Koel- en Vrieshuizen met systeemdiensten TenneT

Webinar

Webinar

Koel- en vrieshuizen vormen een belangrijke schakel in de Nederlandse economie. Als energie intensieve sector kunt u echter ook een rol spelen in de Nederlandse energietransitie. Wist u dat u extra inkomsten kunt verdienen op de markten voor systeemdiensten van Tennet? Door uw compressorgroepen en ventilatoren kortstondig harder of zachter te laten draaien, helpt u schommelingen op het elektriciteitsnet tegen te werken. Zo kan er meer hernieuwbare energie het net op, en heeft u een mooie bijverdienste!

Wist u bijvoorbeeld dat uw flexibiliteit al gemakkelijk tienduizend Euro per MW per jaar waard is? Bovendien hoeft u uw energiecontract niet aan te passen om aan de systeemdiensten van Tennet deel te nemen. Het ConsultancyHuis en aggregator Next Kraftwerke organiseren een gratis webinar om de kansen voor koel- en vrieshuizen toe te lichten.

We nemen u mee in een aantal praktische voorbeelden. U ziet hoe de impact op uw bedrijfsvoering beperkt blijft, hoe de technische aansluiting in enkele weken geregeld kan worden, en welke extra inkomsten u hiermee kunt genereren.

Next Kraftwerke heeft meer dan achtduizend installaties op haar virtuele energiecentrale aangesloten, waarmee ze sinds 2009 systeemdiensten levert aan verschillende Europese netbeheerders. Het ConsultancyHuis adviseert bedrijven in hun transitie naar slimmere en efficiëntere energiesystemen. Tijdens de webinar is er ruim tijd voor uw vragen en delen we onze expertise met u.

Deelname is gratis
Duur: 1 uur
Datum: 7 oktober 2020 15:00 – 16:00 CEST