Wendbaar veranderen

Transitie versnellen

Project- en Programma Management

Onze ervaren en gecertificeerde project- en programma managers realiseren complexe projecten, (verander)programma’s en projectportfolio’s. Ze brengen veelal meer dan 10 jaar ervaring mee met een ruime bagage aan kennis en competenties. Bovenal garanderen we met onze ervaring dat we snel en effectief de regie pakken en vasthouden.

Deze sterke regie is cruciaal bij complexe veranderingsprojecten binnen een snel veranderende markt. Waarbij we in staat zijn niet alleen de interne stakeholders te managen, maar ook externe belangen en politieke gevoeligheden te beheersen. Iets dat onze klanten inzien en waarderen.

Programma Management
Interim Management

Interim Management

Het ConsultancyHuis beschikt over Interim Managers met brede kennis en ervaring. Wij ondersteunen klanten op twee manieren: het op tijdelijke basis invullen van strategische posities (capaciteit) en het realiseren van een concrete verandering of het oplossen van een probleemsituatie.

In beide gevallen maken we duidelijke afspraken, met heldere resultaatdoelstellingen binnen het afgesproken tijd en budget.

Agile Transformaties

Binnen het ConsultancyHuis zijn medewerkers standaard opgeleid tot Scrum-master of Scrum-productowner. Zo houden we de regie over softwareontwikkeling. In dynamische omgevingen met constant nieuwe eisen, veranderende regelgeving en technologische vernieuwingen.

Diverse professionals hebben zich ontwikkeld tot Agile-coach. Zij coachen zowel beginnende als ervaren scrumteams. Ook begeleiden we klanten bij hun transities naar een Scrum-gerichte organisatie. We ontwikkelen en borgen de Scrum methodiek en coachen de Scrum-teams, opdrachtgevers en stakeholders.

Agile Transformatie

Vacatures voor Wendbaar veranderen