Het ConsultancyHuis trotse sponsor van de Heuvelrugloop

Het ConsultancyHuis trotse sponsor van de Heuvelrugloop

Net als vorig jaar is Het ConsultancyHuis de trotse sponsor van de 10 kilometer tijdens de Heuvelrugloop in Maarn op 18 juni. Wat ooit begon als een kleinschalig initiatief om de eigen medewerkers meer in beweging te krijgen, is inmiddels uitgegroeid tot een waar evenement! Naast medewerkers en familieleden worden nu ook klanten en relaties uitgenodigd om in een ontspannen sfeer gezamenlijk de 10 of de 4,2 kilometer af te leggen. Laatstgenoemde afstand biedt ook de ongeoefende deelnemer de mogelijkheid aan deze gezellige happening deel te nemen.

Overigens is het duidelijk dat het hardlopen qua populariteit in de lift zit. Inmiddels zijn drie van de vier MT-leden van Het ConsultancyHuis actief beoefenaar van de loopsport. Maar ook onder de overige werknemers bevinden zich diverse (marathon)lopers.

Het leuke aan de Heuvelrugloop is dat het een betrekkelijk kleine (max. 1000 deelnemers) en daardoor gezellige loop is. Het is goed per auto en per trein bereikbaar. De gasten van Het ConsultancyHuis krijgen uiteraard een speciale behandeling en worden ontvangen in de VIP-tent direct naast start/finish. Daar ontvangen zij hun shirt en borstnummer en kunnen zij hun kleding achterlaten. Na afloop is dit dé plek om onder muzikale klanken gezellig een hapje en drankje te nuttigen en na te praten.

Het parcours is overigens heuvelachtig en daardoor best uitdagend! Aangezien het in juni warm kan zijn is het prettig dat een groot deel van de route door de bossen loopt. Ook het starttijdstip (19.00 uur op zaterdagavond) is goed gekozen.

Wij zijn heel benieuwd wie dit jaar de snelste tijd gaat lopen!

Houd goed je mailbox in de gaten want wie weet ontvang ook jij een exclusieve uitnodiging om deel te nemen aan de Heuvelrugloop dit jaar.

Meer over de Heuvelrugloop is te vinden op de website: www.heuvelrugloop.nl

Veel succes iedereen!