Laat je inspireren door de transitie naar een duurzame samenleving!

Laat je inspireren door de transitie naar een duurzame samenleving!

Geïnspireerd door de laatste ontwikkelingen in de transitie naar een duurzame samenleving organiseert Het ConsultancyHuis op 7 mei 2019 voor de 2e keer een Knowledge Session!

Via diverse break out sessies vertellen we je graag hoe je succesvol kunt innoveren in deze snel veranderende markt en belichten we een aantal internationale innovaties die interessant kunnen zijn voor de Nederlandse energietransitie. Parallel nemen we je mee in echte praktijk cases over de impact die de transitie heeft op organisaties, mensen en ICT en willen we je enthousiasmeren over de kansen die de energietransitie biedt.

Het ConsultancyHuis is verheugd dat drie gastsprekers van invloedrijke energiespelers een bijdrage leveren aan de avond samen met drie interne sprekers. Met deze mix van sprekers brengen we veel ervaring bij elkaar met betrekking tot energie, transitie en innovatie. De Knowledge Session is interessant voor iedereen die nieuwsgierig is naar de kansen die de transitie naar een duurzame samenleving biedt.

Wil je graag deelnemen aan deze avond in Utrecht neem dan snel contact op met ons team (knowledgesharing@hetconsultancyhuis.nl) want we hebben beperkt plek. De eerste presentaties starten om 17:00 uur; we zorgen voor avondeten en na afloop is er een borrel met gelegenheid tot netwerken. Tot ziens op 7 mei!

#energietransitie #innovatie