Onze Opdrachtgevers

Wij hebben vele verschillende opdrachtgevers: in principe overal waar onze consultants IT en business dichter bij elkaar kunnen brengen en operationele processen kunnen helpen verbeteren.

Specifiek hebben wij veel ervaring in de energie- en netbeheer-sector en bij telecombedrijven. Maar ook zijn onze consultants te vinden bij onder andere transport bedrijven, overheid en semi-overheidsinstellingen en startups.

Markten
Het ConsultancyHuis - Energieleveranciers

Energieleveranciers

Het ConsultancyHuis ondersteunt energieleveranciers met consultants die de business begrijpen en de verschillende marktrollen kennen.

Wij worden vaak gevraagd om onze kennis en ervaring op het gebied van energiebesparing, nieuwe productproposities (door o.a. teruglevering en introductie slimme meter), duurzame en lokale opwekking,  elektrisch vervoer en EDSN releases.

Netbeheerders

Het ConsultancyHuis ondersteunt netbeheerders voornamelijk met materiedeskundigen, projectmanagers en utilities consultants. Wij werken in grote en kleine projecten. Na de afronding van projecten werken wij ook vaak binnen beheerorganisaties.

Wij bereiden grootschalige datamigraties voor en we realiseren transities naar nieuwe omgevingen. Wij optimaliseren rapportages en dashboards zodat de business grip kan houden op de dagelijkse operatie.

Wij verdiepen ons voortdurend in de impact van nieuwe projecten zoals de centralisering van marktprocessen, slimme meters en slimme netwerken, duurzame en lokale opwekking en elektrisch vervoer.

Het Consultancyhuis - netbeheerders
Het ConsultancyHuis - Waterbedrijf

Waterbedrijven

Het ConsultancyHuis helpt waterbedrijven onder andere op het gebied van project- en testmanagement, training en consultancy.

Hoewel de Nederlandse watersector een andere dynamiek kent dan de energiesector zijn de problemen en uitdagingen op het gebied van grootschalige Customer Contact & Billing systemen vaak van gelijke aard.

Telecom

De dynamiek in de telecomwereld dwingt onze telecomklanten om hun zakelijk model voortdurend aan te passen. Er worden nieuwe modellen geïntroduceerd en bestaande modellen worden effectiever benut.

Daar waar telecommunicatie ooit vrijwel analoog was aan vaste telefonie, geldt het aanbieden van bandbreedte met drie basisdiensten: internet, telefonie en tv – ‘triple play’ – tegenwoordig als standaard.

Eenzelfde soort verandering treedt op bij mobiele telefonie: het accent ligt niet langer enkel op belminuten en sms-bundels. De bandbreedte van dataverbindingen wordt steeds belangrijker voor de eindgebruiker.

Het ConsultancyHuis heeft veel kennis en ervaring op het gebied van vaste en mobiele telecommunicatie. Onze consultants leiden reorganisaties, procesautomatiseringen, procesverbeteringen, uitbestedingstrajecten en zij maken complexe ‘billing adaptors’.

Het ConsultancyHuis volgt elke beweging binnen de telecomsector op de voet. Onze consultants wisselen ook structureel en regelmatig kennis en ervaringen uit. Zo kunnen wij toegevoegde waarde blijven bieden.

Telecom