Over ons

Bij ICT draait het om kritisch zijn. Vooral naar jezelf.

Over Het ConsultancyHuis

Het ConsultancyHuis is in 2007 opgericht door een aantal senior ICT- consultants en managers. Intussen is ons bedrijf gegroeid naar een complementair team van 50 ICT-consultants.

Wij delen een passie voor ICT. Wij hebben plezier in ons werk en dat merk je. Wij denken mee en gaan verder omdat we u graag écht vooruit willen helpen. Ook over projectgrenzen heen.

Over Het ConsultancyHuis

Wij streven naar duurzame relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers. Dit doen we door goed en gericht te luisteren en transparant te werken.

Onze mensen zijn recht door zee en brengen hun projecten altijd tot een goed einde. Bij ons draait ICT niet om ICT maar om een oplossing en de mensen achter deze oplossing.

Missie

Het ConsultancyHuis is een uitstekende ICT dienstverlener en werkgever, waar mens en kwaliteit voorop staan en gestreefd wordt naar duurzame samenwerking en lange termijn succes.

Visie

Het ondersteunen van onze klanten tijdens projecten en advies vraagstukken. Hierbij staan we graag samen met onze klanten in de modder. Dit doen we met getalenteerde en ervaren professionals die zowel op business als ICT-gebied hun mannetje staan. Wij geloven in, en streven naar, lange termijn relaties gefundeerd op kennis, ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waarden

Wij investeren in duurzame relaties en staan voor openheid, eerlijkheid, gelijkheid en redelijkheid met onze consultants en onze klanten.

Omdat ICT niet om ICT draait

ICT is niet meer weg te denken uit ons leven. We worden omringd door allerlei vormen van ICT. Maar waar draait het bij ICT in essentie om? Hoe belangrijk is ICT nou eigenlijk zelf?

ICT draait niet om ICT, maar om intelligente mensen met slimme oplossingen die ons leven eenvoudiger maken. Mensen die zich onderscheiden door hun visie en werkwijze.

Bij Het ConsultancyHuis werken deze mensen. Onze consultants hebben veel kennis en jarenlange ervaring. Zij lossen problemen op: snel, efficiënt en zonder gedoe.

Onze mensen zijn recht door zee, ze raken niet snel van slag en brengen hun projecten tot een goed einde. Bij ons draait het niet om ICT, maar om de doelen die je kunt bereiken middels ICT.

Het ConsultancyHuis - Rise and Shine - De kinderen krijgen een lunch, links Yulexi

Professionals met een hart

Onze consultants werken met hart en ziel. Ze zijn gepassioneerd door hun werk en maatschappelijk betrokken. Daarom steunen wij de goede doelen Rise & Shine en Stichting Tibet. Klik hieronder voor meer informatie.

et ConsultancyHuis - Stichting Tibet - Phuntsok tsering en zijn moeder.