Over ons

Bij ICT draait het om kritisch zijn. Vooral naar jezelf.

Over Het ConsultancyHuis

Het ConsultancyHuis is in 2007 opgericht door een aantal senior ICT consultants en managers. Inmiddels zijn we gegroeid naar een complementair team van 55 ervaren professionals.

We delen een passie voor ICT, maar ook voor onze leefomgeving. We richten ons op ICT toepassingen die klanten helpen bij hun transitie naar een toekomstvaste bedrijfsvoering. Met duurzame businessmodellen, CO2 beperkende mobiliteitsdiensten en slimmere energienetten bijvoorbeeld. ICT oplossingen die niet alleen nú waarde toevoegen, maar ook over 10 jaar nog renderen. Verbinden, ondernemen en duurzaam, zijn voor Het ConsultancyHuis kernbegrippen.

Over Het ConsultancyHuis

Die combinatie zorgt voor voldoening en plezier in ons werk en dat merk je. Wij denken mee, zetten altijd een stap extra en kijken van nature over projectgrenzen heen. Omdat we onze klanten écht vooruit willen helpen.

Wij werken aan duurzame relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers. Door goed en gericht te luisteren, te verbinden en transparant te werken. Samen met onze partners en klanten realiseerden we al vele succesvolle projecten. Want ICT draait bij ons niet om ICT, maar om wat mensen willen bereiken.

Missie

Het ConsultancyHuis is een uitstekende ICT dienstverlener en werkgever, waar mens en kwaliteit voorop staan en gestreefd wordt naar duurzame samenwerking en lange termijn succes.

Visie

Het ondersteunen van onze klanten tijdens projecten en advies vraagstukken. Hierbij staan we graag samen met onze klanten in de modder. Dit doen we met getalenteerde en ervaren professionals die zowel op business als ICT-gebied hun mannetje staan. Wij geloven in, en streven naar, lange termijn relaties gefundeerd op kennis, ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waarden

Wij investeren in duurzame relaties en staan voor openheid, eerlijkheid, gelijkheid en redelijkheid met onze consultants en onze klanten.

Omdat ICT niet om ICT draait

ICT is een middel, geen doel. Een middel om processen te automatiseren, complexe algoritmes uit te voeren of systemen op afstand te besturen.

Maar hoe gebruik je dat middel in concrete oplossingen? Oplossingen die ons leven eenvoudiger maken. Oplossingen die bedrijven duurzaam laten werken. Oplossingen die organisaties beter laten samenwerken. Dan blijkt ICT toch vooral mensenwerk. Want alleen met de juiste mensen vind je de juiste oplossing voor het juiste probleem.

Bij Het ConsultancyHuis werken deze mensen. Gepassioneerde ICT professionals die zich onderscheiden met hun visie en aanpak. Met een brede expertise, ruime ervaring en de constante drive zich te vernieuwen en verbeteren.

Samen pakken we de meest complexe uitdagingen op: doelgericht, verbindend, ondernemend, efficiënt en zonder kapsones. Zodat er straks werkende oplossingen zijn voor urgente uitdagingen. Want het draait dus niet om ICT, maar om de doelen die je wilt bereiken.

Het ConsultancyHuis - Rise and Shine - De kinderen krijgen een lunch, links Yulexi

Professionals met een hart

Onze consultants werken met hart en ziel. Ze zijn gepassioneerd door hun werk en maatschappelijk betrokken. Daarom steunen wij de goede doelen Rise & Shine en Plastic Soup Foundation.

et ConsultancyHuis - Stichting Tibet - Phuntsok tsering en zijn moeder.