Agile 101

Een basis introductie van Agile, ook voor niet IT-teams!

Datum

NTB

Deze opleiding duurt: 1 dag

Locatie

Utrecht

Prijs

€595,-

5 – 12 deelnemers
Prijs p.p. (excl. BTW)

Het doel

Een basis introductie van Agile, ook voor niet IT-teams!

De deelnemers vloeiend maken in de wereld van Agile, zodat ze met vertrouwen over Agile onderwerpen, zoals Scrum, Kanban en DevOps kunnen meepraten. Dit is een interactieve sessie met theorie, activiteiten, een Agile game en een goede sfeer.

Wat je leert

  • Agile principes
  • Basis van Scrum en Kanban en het verschil
  • Hoe DevOps in dit plaatje past
  • Oefeningen en een Agile game
  • Hoe Lean en Agile samenhangen

Vereisten

Geen vereiste voorkennis

Rooster

Wij organiseren deze training bij voldoende interesse.

Doelgroep

Iedereen met interesse die nog geen werkervaring heeft met Agile. De deelnemer hoeft niet de ambitie te hebben om ScrumMaster of Product Owner te worden, maar wel serieus geïnteresseerd te zijn in het onderwerp. Als de deelnemer al wel training heeft gehad in Scrum, maar nog geen ervaring, dan helpt dit als verversing van een deel van de materie die je eerder hebt geleerd, en we zullen ook onderwerpen bespreken waar je waarschijnlijk nog niet bekend mee bent.

De trainer

Voornaam Familienaam

Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus. Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus. Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus. Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus.

Inschrijven voor deze training?