Innoveer als een start-up

Een introductie in innovatie en Lean Start-up.

Datum

NTB

Deze opleiding duurt: 1 dag

Locatie

Utrecht

Prijs

€595,-

6 – 12 deelnemers
Prijs p.p. (excl. BTW)

Het doel

Aan het einde van de training hebben deelnemers praktisch-toepasbare kennis op het gebied van innovatie en Lean Start-up. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het Cynefin-framework om te kunnen bepalen wat voor ontwikkelaanpak (bijv. Lean of Scrum) het beste aansluit bij een gegeven context.

Om de materie eigen te maken hebben we een verkorte design sprint case die de deelnemers in teams doorlopen!

Wat je leert

  • Innovatie als begrip
  • Lean Start-up. Wat houdt Lean Start-up in? Wat houdt de Build-Measure-Learn cyclus in? Hoe toetsen we assumpties en waarom is dat belangrijk?
  • Cynefin Framework. Binnen welke context pas ik welke ontwikkelmethode toe (Lean, Scrum, Kanban, Lean Start-up, waterval) toe?
  • Design sprints (google sprint). Wat is een design sprint? Hoe pas ik deze werkvorm toe?

Vereisten

Geen vereiste voorkennis

Rooster

Wij organiseren deze training bij voldoende interesse.

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft in innovatie en Lean Start-up en die zijn team of organisatie wil helpen om snel te toetsen of producten/diensten aanslaan bij klanten.

De trainer

Voornaam Familienaam

Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus. Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus. Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus. Hier komt een stukje tekst met informatie over de trainer van deze cursus.

Inschrijven voor deze training?