Kennisdelen is kracht: Training veranderingen in de energiemarkt

Share Knowledge

Kennisdelen is kracht: Training veranderingen in de energiemarkt

De energietransitie fascineert! De uitdagingen zijn groot en de veranderingen gaan hard. Wij zien allerlei nieuwe kansen, oplossingen en spelers in de energiemarkt. Hoe blijf je bij?

Stel, jij bent een ervaren rot in de energiesector. Je werkt volop aan één van de vele veranderingen in de energietransitie. Je kent de complexe ketens en weet dat verdere integratie nodig is van warmte, moleculen en elektriciteit. Hoe zorg jij ervoor dat je de ontwikkelingen blijft overzien?

Stel, jij bent nieuw in de energiesector. Jouw expertise uit andere sectoren gaat enorm helpen de energietransitie te versnellen. Denk bijvoorbeeld aan slimme sensoren en IoT, artificiële intelligentie en machine learning, systeemintegratie en wendbare processen. Hoe zorg jij ervoor dat je snel up-to-speed komt in de wereld van energie?

Kennisdeling en inspiratie

Afgelopen periode hebben we de kennis van iedereen bij Het ConsultancyHuis weer verhoogd, deze keer met een brede basistraining energiemarkt. Door de groepen bewust te mengen werden de sessies heel interactief en ontstond veel kruisbestuiving en inspiratie. Iedereen leerde bij, zowel de energie-experts als de experts uit andere sectoren.

Welke ontwikkelingen zien we Europees en nationaal? Welke oude en nieuwe rollen zien we in de energiemarkt? Wat worden de nieuwe waardeketens? Wat zijn de volgende stappen in de energietransitie en wat zijn de oplossingsrichtingen? In 2,5 uur gingen we samen in op deze onderwerpen.

Heel leerzaam én ontzettend leuk om al deze kennis met elkaar te delen, overzichtelijk te maken en de nieuwste ontwikkelingen te doorgronden.

Share Knowledge

Bijblijven is cruciaal

Alleen met actuele kennis én overzicht kunnen wij onze klanten goed blijven ondersteunen en helder adviseren in de aankomende veranderingen. Daarom besteden we bij Het ConsultancyHuis veel aandacht aan trainingen en kennisdeling. Bijvoorbeeld over Allocatie 2.0, Energieflexibiliteit, Congestiemanagement, nauwkeurig voorspellen met AI/ML, Cloud Architectuur en Datamanagement. Ook over Wendbaar Veranderen, Design Thinking, Storyboarding, Lean Agile, DevOps en meer.

Trainingen en kennissessies

Deze trainingen zijn ook voor u beschikbaar. U kunt ook opteren voor kennissessies waar we diep in gaan op onderwerpen voor uw specifieke situatie.

Zoekt u naar een effectieve en leuke manier om uw team naar een hoger kennisniveau te tillen? Neem contact op met Bas Haan en wij helpen u graag verder.